alla projekt

Vårt portfölj

lifan

LifanPower

Onlinebutik

öppna webbutik

Webbutik med förbränningsmotorer från den exklusiva distributören Lifan i Europa. Butiken gör det möjligt att snabbt beställa utan registrering och har en inbyggd beställningshanteringspanel för kunden. Dessutom har den ett rikt innehåll, ett säkert kontaktformulär och ett nyhetsbrev. Butiken har anpassats för visning på mobila enheter och är säkrad med ett SSL-certifikat. Dessutom har butiken accelererats med hjälp av de senaste optimeringsmodulerna och standarderna från Google.

heute

Heute

Onlinebutik

heute

Webbutik för världens största tillverkare av skoputsningsmaskiner - Heute. Butiken är baserad på ClickShop-plattformen. Produkterna har utökade attribut, möjlighet till snabbinköp, butiken har en sökmotor och ett kontaktformulär.

xsport

X-Sport

Onlinebutik

Ny hemsida

Webbutik med sportutrustning. Butiken utformades utifrån den tidigare versionen av PrestaShop. Den har ett inbyggt nyhetsbrev, är optimerad för visning på surfplattor och har semantisk kod för positionering på smartphones.

offrame

Off-frame

Onlinebutik med samtida konstgallerier

off

En webbutik för ett galleri för samtidskonst. Den utformades av en grafisk designer och implementerades sedan av vårt företag i PrestaShop-systemet. I butiken kan du lägga till evenemang och nyheter. Den är optimerad för snabb användning på mobila enheter.