Vårt

Erbjudande

Webbutiker / e-handel

Vi skapar webbutiker som bygger på innehållshanteringssystem som Presta Shop, Click Shop, Woocommerce, Shopper och Magento. Huruvida valet av ett visst CMS är passande beror på flera faktorer, bl.a. antalet produkter, serverns datorkraft, de förväntade kostnaderna för att bygga webbplatsen och den funktionalitet som finns inbyggd i CMS:et. Webbutikerna vi skapar är optimerade för snabbhet och utformade med positionering i åtanke, så att du enkelt kan hitta din produkt direkt från Googles sökmotor. Vi implementerar projekt som grafiska designers har utformat i det tillhandahållna CMS:et och vi använder även betalda mallar från pålitliga producenter. Du bestämmer själv om du vill ha en skräddarsydd design eller en beprövad lösning som tillverkas på kortare tid. Om du har ett omfattande kategoriträd är detta inget problem. Vi kan erbjuda dig omfattande sökmotorer baserade på steg som motsvarar särskilt skapade kategorier, vilket gör att även en dåligt informerad användare kan nå fram till den produkt de behöver. Du kan även bestämma i vilket land din butik ska visas (baserat på geolokalisering via IP) och i vilket land den inte ska visas, om du till exempel driver en butik endast i Storbritannien och inte vill tillåta försäljning i andra delar av världen. På begäran integrerar vi webbutiker med lagerprogram, så att beställningar som sparas i butiken nästan omedelbart visas i lagerprogrammet.

Hemsidor/ Www-portaler

Vi skapar reponsiva hemsidor (RWD) baserade på de mest populära och användarvänliga innehållshanteringssystemen (CMS). Responsivitet är förmågan att anpassa en hemsida till upplösningen på den enhet som den visas på. Före leverans testas våra hemsidor för visning i olika upplösningar. Vi testar upplösningarna från 320px till 4K. Vi skapar hemsidor som är anpassade till de mest populära webbläsarna på marknaden, men inte endast. Hemsidor som skapats av JR-Software visas även korrekt på äldre enheter som är utrustade med Internet Explorers gamla webbläsare, och vi garanterar dessutom full anpassning till Apple-enheter där webbläsaren körs med Safari. Ett innehållshanteringssystem som skapats med användarvänlighet i åtanke underlättar administrationen av hemsidan för i princip alla. Ledaren är den pålitliga Wordpress, men strax efter kommer Joomla, som också uppskattas av många användare. Tack vare CMS kan du enkelt redigera din hemsida utan några kunskaper inom programmering. Vi skapar hemsidor enligt principerna för hög användarupplevelse, så att inte bara designen utan även användarvänligheten kommer i första hand. Du kan vara säker på att din hemsida inte kommer att sakna moderna lösningar, berikade med moderna animationer eller smakfulla val av färger och typsnitt.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vill du locka nya kunder och öka din försäljning? Önskar du behålla en hög synlighet på nätet under lång tid? Då kan SEO vara ett utmärkt val. Sökmotoroptimering är en mödosam process som inte ger omedelbara resultat, men med en hel del ändringar på din hemsida kan du inom några månader uppnå höga resultat på Google för de sökord du är intresserad av. För att förstå komplexiteten av SEO kan du tänka dig att den påverkas av cirka 1000 olika, inbördes beroende faktorer. Alla små detaljer kan leda till att du överträffar dina konkurrenter, men om du behöver omedelbara resultat kan en AdWords-kampanj vara den perfekta lösningen för dig. Adwords-kampanjer är helt enkelt Google-annonser som visas på första sidan i sökresultaten. Med den här lösningen kan du nå dina potentiella kunder omedelbart. Observera att priset för kampanjen beror på antalet sökord och konkurrensen för dessa. Vår planerare kommer att beräkna dessa för dig och ge dig ett uppskattat antal intryck/visningar för en given budget. Om du är osäker på vilken lösning som passar dig är det bara att kontakta oss. Vi gör en lägesbedömning och ger dig råd gällande rätt lösning för din situation.

JAVA, C++

Dedikerad programvara är en garanti för en flexibel plattform som anpassar sig till ditt företags behov, hjälper dig att effektivt uppnå dina mål samt implementera unika lösningar. Vi vet att varje projekt kräver ett individuellt tillvägagångssätt, och att färdiga programvaror ofta inte uppfyller alla förväntningar. Tack vare en grundlig analys kan vårt team av Java-experter ge dig de bästa dedikerade lösningarna som förbättrar din verksamhet. Genom att anförtro oss ditt projekt får du en garanti för engagemang och många års erfarenhet av Java-design-experter. Vårt team av Java-experter tar hand om varje detalj i varje skede av projektet - från analys av kundens behov, via programvaruarkitektur till genomförande och implementering. Tack vare många års erfarenhet och samråd med kunder kan vi leverera programvara som är skräddarsydd för företagets behov och förbättra dess funktionalitet. Du kan räkna med vårt stöd och vår hjälp under projektet. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för ditt företag! Vi utformar och utvecklar dedikerade webb- och mobilapplikationer som klarar hög trafik. Förvandla din idé till en plan och låt oss sköta detaljerna kring lösningar, prestanda och kvalitet.

Android-appar

Vi erbjuder all programvara för mobila enheter - mobiltelefoner, smartphones, handdatorer och konsoler. Följande programvaror är tillgängliga som en del av vårt tjänsteutbud: fristående applikationer - körs på enheten utan internetanslutning, klientapplikationer - ansluts via internet (wifi/gprs/3g/lte) till applikationen på servern, webbapplikationer - i form av en hemsida som är anpassad till en mindre skärm. Applikationer kan utformas både för intern användning i företaget (t.ex. säljstöd, kommunikation eller andra affärsprocesser) och för återförsäljning till stora kunder. När det gäller massmarknadsapplikationer är det viktigt att placera dem i en lämplig webbutik så att användarna lätt kan hitta och köpa dem. Det finns en särskild butik för varje hårdvaruplattform - inklusive Apple App Store (för iPhone och iPad), Google Play (tidigare Android Market), Nokia Ovi Store, Samsung Apps och Windows Phone Marketplace. Vi erbjuder fullt stöd för processen att placera programvaran i butiken, inklusive: utveckling av applikationen enligt butikens riktlinjer, genomförande av nödvändiga tester, erhållande av lämpliga certifikat, formell inlämning till butiken samt avgifter för publicering av applikationen. Kostnaden för att utveckla en mobilapplikation beror på många faktorer - funktionalitetens omfattning, den teknologi som används, graden av användning av avancerade hårdvarufunktioner, etc. För att få en exakt offert och gutvecklingstid, vänligen kontakta oss - vi kan vanligtvis utarbeta en offert inom 2-3 dagar. Upprättandet av offerten är kostnadsfri.

Grafisk formgivning

Vårt utbud inom grafisk verksamhet omfattar: tillämpad grafik, utformning av reklamtryck, logotypdesign och skapande av visuell identitet/grafisk profil. Information om erbjudandet: LOGOTYP Vi designar inte endast logotyper utan även hela grafiska profiler för företag, som presenteras i en grafisk manual. Denna manual innehåller regler för användning av logotyp, färger och andra grafiska element samt exempel på typiska tillämpningar. Övrigt Omslag för CD-skivor, böcker och tidskrifter, broschyrer, affischer, kataloger, skyltar, pressannonser. Arbetet omfattar utformning och förberedelser för tryck i enlighet med tryckeriets specifikationer. Ritningar och tekniska illustrationer, t.ex. bruksanvisningar, prydnadsföremål MULTIMEDIA - PowerPoint-presentationer, programdesign, animationer, ikoner för datorprogram.