VÅRT SPECIALISERING

Hur kan vårt team hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

JR-Software är ett modernt företag som bygger sin konkurrensfördel genom att erbjuda högkvalitativa, optimerade programvarulösningar till ett attraktivt pris, inklusive support, dygnet runt. Vi utformar hemsidor, implementerar webbutiker, kodar program, genomför marknadsföringskampanjer på nätet, och i samarbete med de bästa grafiska formgivarna skapar vi estetisk och ofta sublim grafisk design. Vi ser till att processen för att skapa en modern, interaktiv hemsida för ditt företag är så transparent som möjligt, samt uppfyller de högsta standarderna för kundservice.

Vi står till ditt förfogande dagar under året 365

Teknisk supporttimmar per dag24

Andel nöjda kunder100%

Nivån på personalisering av erbjudandet för klienten100%

Antal programmerade problem löst

Vi åtar oss även svåra och krävande uppgifter, t.ex. implementering och modernisering av webbutiker som inte fungerar eller är infekterade. Vi använder oss utav alla beprövade och testade teknologier, samt moderna lösningar som precis har dykt upp på marknaden – allt beroende på kundens krav. Vi samarbetar med en advokatbyrå för att se till att alla hemsidor och webbutiker vi skapar är förenliga med ikraftträdandet av dataskyddsförordningen (GDPR). Vi tillämpar en rättvis och öppen prispolitik - alla tjänster har ett förutbestämt pris som kan hittas i vår prislista, tillgänglig på begäran, vilket är anledningen till att så många kunder stannar hos oss permanent. Kunder som har ingått ett administrationsavtal med oss kan räkna med full support dygnet runt.

programmeringsspråk, bibliotek, ramverk

Teknologier vi arbetar med

De teknologier vi använder är bland de mest beprövade på marknaden. Vårt team av programmerare är ett sammansvetsat team med omfattande kunskap inom design samt programmering av hemsidor och webbapplikationer. Vi är stolta över att behärska följande teknologier:

presta
jquery
css
Wordpress
magento
joomla
java
js
html
php
język C
bootstrap

Vi arbetar med modern och säker teknologi som rekommenderas av W3C-organisationen. Vi bygger hemsidor som bygger på de senaste versionerna av HTML5 och CSS3 med stöd av programmeringsspråket JavaScript, med stöd för JQUERY. Vi använder gärna Bootstrap och vid behov även Angular. Bland olika innehållshanteringssystem föreslår vi det mest populära och omtyckta WordPress. För backend, använder vi det utmärkta och beprövade PHP, och skapar dessutom Java-applikationer för Android-plattformen.
Skapa din egen moderna webbplats

Hemsidor Stockholm

Ny hemsida för företag, öppna webbutik - webbyrå JRSoftware Stockholm

Är du en entreprenör som söker ett erfaret företag som skapar hemsidor på ett professionellt sätt? Då har du hittat rätt! JR-Software är ett erfaret företag som erbjuder moderna programvarulösningar för små och medelstora företag.

En stor del av blivande entreprenörer kämpar med problemet att nå ut till sina kunder, presentera sina erbjudanden på rätt sätt och skapa en attraktiv samt iögonfallande visuell identitet för sitt företag.

Korrekt utformade hemsidor blir ofta grunden för ett professionellt drivet företag. Användarna är mycket mer benägna att besöka sådana hemsidor och väljer därför ofta ett sådant företags erbjudande som erbjuder en effektivare och mer intuitiv sökning efter ett intressant erbjudande.

Beroende på vem målgruppen är har hemsidor olika utseende, därför är det väldigt viktigt att utforma dessa så att de på ett unikt sätt uppfyller förväntningarna hos kunderna från en viss grupp.

När experter på användarupplevelse undersöker målgruppen av kunder försöker de vanligtvis besvara flera viktiga frågor som påverkar hur hemsidor uppfattas av potentiella kunder. Frågorna de brukar ställa till oss programmerare är:

 • Har de hemsidor du skapar rätt färgpalett för ditt tema/bransch och har du kommit överens med experter på användarupplevelser gällande denna palett?
 • Är de skapade hemsidorna snabba och har ett resultat på över 80 i Googles test av sidhastighet (Google Page Speed Insight), så att kunderna inte avskräcks av att sidorna, skript och bilderna på hemsidan laddas för lång tid?
 • Visas sidorna som skapas av JR-programvaran korrekt på mobila enheter som smartphones och surfplattor?
 • Är hemsidans element tillräckligt stora för att vara bekväma att använda när de används på mobila enheter?
 • Tar du även hänsyn till var din verksamhet är belägen? Användare i städer som Uppsala kan ha andra förväntningar på t ex stadsappar än personer i Stockholm.
 • Är de hemsidor som skapas av JR-Software ordentligt förberedda ur ett juridiskt perspektiv - t.ex. när det gäller bestämmelser om GDPR?
 • Är sidorna som skapas av JR-Software tillräckligt skyddade med HTTPS-protokoll för datakryptering?
 • Har de hemsidor som skapas av JR-Software läsbara typsnitt med svensk teckenkodning?
 

Svaret på dina frågor gällande JR-programmen är alltid JA! Hemsidor som skapas av vårt team är alltid gjorda med omsorg för detaljer och rätt kundbemötande, vilket är vad vi lägger störst vikt vid här på företaget. Vi fokuserar på att se till att alla hemsidor som skapas av vårt team är utformade med vår kundgrupp i åtanke, samt att de är intuitiva samt snabba att använda - dessa är våra viktigaste mål som vi aldrig glömmer bort. Som ett företag med erfarenhet och en stor grupp nöjda kunder strävar vi därför efter att bygga upp vår konkurrensfördel genom att ge valuta för pengarna.

I varje steg betonar vi vårt fokus på kunden. Vi erbjuder möjligheten till ett Skype samtal med våra anställda för att diskutera detaljerna i det planerade samarbetet. Vi är medvetna om den stora mängd ny information som följer med den tråkiga processen för programvaruutveckling, så vi gör vårt bästa för att förenkla hela processen. Ett samtal med en representant från JR-Software kan i regel reda ut dina tvivel och skapa en mer sammanhängande handlingsplan.

Under samtalet fastställer vi experter inom branschen, målgrupper, hemsidans element, nyckelfunktioner, och om kunden bestämmer sig för sökmotoroptimering, beslutar vi även gällande området för positioneringen - om hemsidan ska positioneras för en given stad, region eller land. Efter att ha fastställt kundens grundläggande förväntningar strävar vi efter att specificera vilka funktioner som ska ingå i den nya hemsidan. De vanligaste funktionerna för företag är:

 • Meny på hemsidan
 • bildspel som leder till undersidor
 • reklambanners på hemsidan
 • En undersida med en beskrivning av företaget
 • En undersida med ett bokningsformulär för företagets erbjudande.
 • Integrering med externa applikationer, t.ex. för fastigheter.
 • Flerspråkig hemsida
 • Kontaktformulär
 • Animationer, övergångar och gradienter
 • produktkatalog
 • Innehållshanteringssystem, så kallat CMS
 • karta med adress till företagets säte
 • bakgrundsvideo på hemsidans startsida

I samråd med kunden uppkommer naturligtvis ibland även mindre traditionella behov, som vi erfarenhetsmässigt också tillgodoser, men där vi däremot ibland föreslår en annan lösning - snabbare och därmed mer ekonomiskt attraktiv.  

Även om många av de saker som nämns ovan är uppenbara för de flesta hemsideanvändare, kan ett innehållshanteringssystem (CMS) verka som ett mystiskt begrepp för många av oss. Vad är ett innehållshanteringssystem? Det är helt enkelt ett program som integreras i hemsidor för att hantera dess utseende, innehåll eller layout av element. Det räcker med att vi använder ett annat ord – WordPress, så blir allt förmodligen tydligare för de flesta av oss. Med WP som exempel kan vi installera gratis plugins på hemsidan, enkelt sköta en blogg, snabbt lägga till nya flikar på hemsidan, och många andra lösningar för att effektivisera arbetet med innehållshantering. Föreställ dig samma förändringar, men du måste ändra varje liten detalj i koden för hemsidan eller anlita en programmerare. En stor förenkling, eller hur?

På den tekniska och designmässiga sidan är det värt att tillägga att alla hemsidor som vi bygger är responsiva, vilket i praktiken innebär att hemsidans layout/utseende anpassas till enhetens skärmupplösning. Hemsidan kommer att se annorlunda ut på en surfplatta, lite annorlunda på en bärbar dator och ännu mer annorlunda på en smartphone - den här lösningen ansågs vara en nyhet för några år sedan, men är nu standard. Även den enklaste hemsidan som skapas i dessa tider bör ha en sådan funktion. RWD (Responsive Web Design) är så pass bra eftersom det är lättare att navigera på mindre pekskärmsenheter - enkelt uttryckt var hemsidor som skapades tidigare obekväma att använda på mobila enheter. Som ett standardalternativ (många företag säljer den här lösningen som premium) erbjuder vi anpassning av hemsidans layout för 4k-skärmar. Alla hemsidor som vi skapar genomgår funktionstester i hög upplösning.  

När det gäller det tidigare nämnda innehållshanteringssystemet är valet dock stort. Oftast föreslår vi användning av Wordpress. Detta system har blivit mycket populärt tack vare den inbyggda bloggen som standard, vars innehåll påverkar positionen i Google. Wordpress har dessutom det största antalet kostnadsfria plugins av alla CMS. Att hantera en hemsida på WP kan ibland verka ointuitivt, men som tur är kan du för en extra avgift installera en sidbyggare som gör det mycket enklare att navigera. Med den här lösningen har WP blivit det bästa systemet för innehållshantering på marknaden.

Andra populära system av denna typ kan också vara Joomla och OpenCMS. Fördelen med Joomla är att det finns ett stort antal installerade standardmoduler, medan OpenCMS kännetecknas av låg resursförbrukning, vilket gör att det fungerar effektivare även på servrar av dålig kvalitet.

Vi anpassar hemsidor som skapats av JR-Software till de mest populära webbläsarna. De flesta webbläsare har sina egna unika lösningar som påverkar utseendet av hemsidans element, så det är viktigt att den kod som skrivs är universell och passar alla webbläsare. Om du hoppar över denna viktiga punkt kan det leda till felaktig visning i vissa webbläsare. De mest populära webbläsarna är: Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox, Opera samt Chrome.

Hemsidans utseende är mycket viktigt. Som tur är arbetar vi med de bästa grafiska formgivarna. Dessa överraskar med kvaliteten på grafiken och sammanhållningen i de skapade grafiska mallarna. Tack vare deras lösningar ser våra hemsidor ofta mycket bättre ut än konkurrenternas.


GÖR OSS MED OSS

Öppna webbutik

Ny hemsida för företag, öppna webbutik

Vill du starta din egen webbutik? Vill du att din nya webbutik ska vara tydlig, användarvänlig, visas korrekt på alla enheter och rankas väl i sökmotorerna? Detta är förmodligen orsaken till att du letar efter ett företag i Stockholm eller i närområdet som professionellt utvecklar moderna webbutiker. Du har kommit till rätt plats! JR-Software är ett företag som har erfarenhet på många nivåer av att producera innovativ programvara för e-handeln.

Många företagare undrar var de ska börja när de väl bestämmer sig för att skapa en webbutik. Det största problemet som de måste ta itu med i början av sitt e-handelsäventyr är att relativt snabbt nå ut till rätt och störst kundgrupp.

Därför är det så viktigt att deras e-handel är ordentligt slipad och kundorienterad redan från början - i den här branschen finns det ingen tid för långvariga implementeringar och korrigeringar. Varje dag räknas, eftersom varje dag är en ny chans att få igenom en försäljning, vilket inte är möjligt om webbutiken inte fungerar eller visas som den ska.

Eftersom vi är medvetna om de många svårigheter som uppstår i början av en verksamhet har vi beslutat att förenkla processen för kommunikation och överföring av information mellan vårt företag och kunden. Genom att fylla i ett särskilt formulär klargör vi utvecklare i hög grad företagsägarnas mål och målsättningar, medan det för företagsägarna själva är en slags introduktion till Internetförsäljningens värld. Detta leder ofta till att man ändrar sin syn på vad som kan göras när det gäller funktionssätt, arrangemang av element eller nya tilläggsfunktioner.

Som vi har sett under de senaste åren förlitar sig lokala företagare i allt högre grad på moderna lösningar, söker innovation och vill hålla sig uppdaterade gällande nya teknologier. Därför frågar de oss allt oftare om webbutiker, appar eller dedikerad programvara.

Den lokala servicemarknadens läge och utmaningar är inte helt utan betydelse. Stockholm är till exempel en enorm marknad när det gäller försäljningsmöjligheter. Stadsområdet med mer än två miljoner invånare erbjuder nästan obegränsade möjligheter att tjäna pengar på e-handel. Det har aldrig varit lättare att hitta kunder eftersom internet har vuxit i en otrolig takt, vilket delvis har lett till en övergång från fysiska butiker till webbutiker.

Webbutiker jämfört med stationära butiker

Vilka är då fördelarna med e-handel jämfört med traditionell detaljhandel? En webbutik har många fördelar jämfört med traditionell detaljhandel. De mest frekvent nämnda utav e-handelsexperter är:

 • lägre servicekostnader
 • mycket större automatisering av beställningar
 • Möjligheten att behandla flera beställningar samtidigt.
 • Mindre arbetskraft
 • Möjlighet till regional eller global försäljning.
 • I en webbutik kan du handla i olika valutor - de konverterar automatiskt valutakurser.
 • Webbutiken kan även vara ett lagerprogram.
 • Möjlighet att betjäna kunder på många främmande språk tack vare automatiska översättningsmoduler.

Webbutiker kontra auktionsportaler

Är det verkligen nödvändigt att ha en egen webbutik när du kan handla via Blocket, Tradera eller någon annan liknande portal? Svaret är väldigt enkelt: definitivt ja! Varje kommersiellt företag som räknas på marknaden har erbjudit sin egen online försäljning i åtminstone några år. Detta är antingen den huvudsakliga verksamheten eller ett komplement till försäljningen i en stationär butik. Alla professionella företag har redan flyttat hela eller delar av sin försäljning till webben. En egen webbutik har många fördelar jämfört med att handla via auktionsportaler:

 • din egen försäljningspolicy
 • Dina egna betalningsmetoder
 • Inga restriktioner för användningen av valutor
 • Dina egna leveransmetoder
 • din egen kundkrets
 • Möjlighet till nyhetsbrev, blogg
 • dynamiska översättningsalternativ, vilket inte alla portaler erbjuder
 • Möjlighet att ansluta till ett externt lagringsprogram.

En modern webbutik - vilka funktioner har den?

Om vi redan har konstaterat att varje seriös företagare faktiskt behöver en webbutik, kan vi i samband med att vi diskuterar hur butiken ska fungera presentera de funktioner som vi erbjuder våra kunder. Beroende på hur din verksamhet ser ut kan vissa lösningar vara nödvändiga, andra användbara, och vissa helt enkelt onödiga. Här är en uppsättning av funktioner som butiker som utformats av JR-Software vanligtvis har:

 • Grafiskt animerat bildspel med de erbjudna produkterna
 • Produkter med varianter, t.ex. storlekar, färger, material.
 • Möjlighet att lyssna live på musikfiler
 • Användarvänlig inloggningspanel för kunden
 • virtuell produkt, t.ex. PDF eller MP3
 • Användarvänlig inloggningspanel för kunden
 • Handla i butiken utan att behöva öppna ett konto
 • Webbutiken uppfyller kraven för GDPR fullt ut
 • Möjlighet att föra försäljningsstatistik
 • Möjlighet att spåra besök i webbutiken
 • Individuella rabattkoder
 • Moduler för nyhetsbrev
 • motor för produktjämförelser
 • möjlighet att gilla en produkt
 • tillämpning av rabattkoder
 • tid kvar till slutet av en kampanj
 • kontakt via formulär
 • sidmeny med flera nivåer
 • information om företagsprofilen
 • Möjlighet att byta till en annan valuta.
 • bokningsformulär för tilläggstjänster
 • Koppling till inventeringsprogrammet.
 • Alternativ för flera språk med dynamisk översättning
 • animationer, övergångar, gradienter
 • banner med produktreklam
 • alternativ för att byta till katalogläge
 • produktgalleri
 • möjlighet att betala vid leverans av produkten
 • internetbetalningar
 • paketautomater, kurir
 • karta med stationär butik
 • nyheter/blogg
 • Flera steg i genomförandet av beställningen.
 • hela beställningsprocessen på en sida
 • RWD - automatisk justering av webbutiken till mobila enheter
 • information om övergivna korgar
 • Sök efter produktkoder.
 • Sök efter kategori
 • Sök efter märke
 • rekommenderade produkter på startsidan
 • de mest köpta produkterna på startsidan
 • nya produkter på startsidan
 • kampanjprodukter på startsidan
 • SSL i din webbutik
 • Implementering av chatt på webbutiken
 • Kundpanel med möjlighet att förhandsgranska historiken över gjorda inköp.
 • Popup-fönster med den senaste informationen eller rabattkoder
 • Prissynlighet endast för kunder med ett konto i webbutiken
 • En video i webbutikens bakgrund
SENASTE PROJEKT

Vårt portfölj

Ny hemsida

Jaquar

Produktkatalog från tillverkaren av badrumsinredning

öppna webbutik

Katalogsida för en tillverkare av badrumsprodukter. Hemsidan innehåller en omfattande katalog med över 1 000 produkter med foton och nedladdningsbara instruktioner. Hemsidan har ett användarvänligt nyhetssystem, en produktsökmotor, ett nyhetsbrev och har optimerats för att öka laddningshastigheten. Den skapade webbutiken är anpassad för visning på mobila enheter, surfplattor och stationära datorer.

webbyrå Stockholm

Heute

Onlinebutik

heute

Webbutik hos världens största tillverkare av skoputsningsmaskiner - Heute. Webbutiken är baserad på ClickShop-plattformen. Produkterna har utökade attribut, snabbinköp, sökmotor och kontaktformulär.

hemsida företag

LifanPower

Onlinebutik

öppna webbutik

Webbutik med förbränningsmotorer från den största distributören av förbränningsmotorer - Lifan. Webbutiken gör det möjligt att göra snabba inköp utan registrering, har en kundinloggningspanel och ett prenumerationsalternativ. Den har en omfattande administration, ett kontaktformulär och ett animerat bildspel. Butiken har anpassats för att kunna visas på mobila enheter och är ordentligt säkrad med HTTPs-protokollet. Vi har även optimerat laddningshastigheten.

webbyrå Stockholm

X-Sport

Onlinebutik

Ny hemsida företag

Webbutik med sportutrustning. Butiken utformades baserat på en tidigare version med CMS-systemet PrestaShop, vilket innebär att den har ett inbyggt nyhetsbrev, är väl optimerad för visning på mobila enheter och har semantisk kod som är förberedd för sökmotoroptimering.

Ny hemsida för företag, öppna webbutik

Automax

affärsplattform

Ny hemsida företag öppna webbutik

B2B-plattform för företagskunder hos en av Europas största distributörer av biltillbehör. Priserna är endast synliga för inloggade användare som kan göra beställningar i en särskild kundpanel. Beställningar skickas automatiskt till Comarch’s lagerapplikation, som plattformen är helt integrerad med. Plattformen har en interaktiv karta, ett kontaktformulär och omfattande animationer. Den är anpassad för mobila enheter samt 4k-upplösning.